Contact

 

De praktijk is gevestigd in het Oostelijk havengebied op het KNSM eiland. De praktijkruimte ligt op de begane grond. Het adres is:

Piraeusplein 19, 1019 NL Amsterdam.

Ik ben telefonisch bereikbaar op nummer 06 2480 5295. Wanneer ik in gesprek ben in de praktijk, kan ik de telefoon niet aannemen, uiteraard kan er een bericht worden ingesproken op de voicemail, dan bel ik terug.

Mailen kan via het contactformulier hieronder. Vanwege de veiligheid van persoongegevens (AVG) wordt afgeraden om over privacygevoelige kwesties te mailen, neem hierover liever per telefoon contact op.

Als er sprake is van een crisis binnen kantoortijden, kan telefonisch contact opgenomen worden met de praktijk. Als er zich een crisis voordoet buiten kantoortijden, dient de huisartsenpost van de eigen huisarts gebeld te worden.

Tijdens vakanties/afwezigheid ben ik per telefoon en mail bereikbaar indien er iets speelt dat niet kan wachten tot na mijn vakante/afwezigheid. De voicemail en email worden dagelijks nagegaan.  Bij acute crisis, waarbij er direct contact nodig is, kun je contact opnemen met de eigen huisarts(-enpost).

Contactformulier